Csoportszervezés | The Art of Banksy

CSOPORTSZERVEZÉS

GYERMEK/DIÁK/NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNYES CSOPORTOS JEGY

hétköznap (Hé-Pé): 2.000,-Ft/fő
hétvége (Szo-Va) és munkaszüneti napok 2.400,-Ft/fő
* Minimum 10 fős csoport számára a kedvezményes jegyár minimum 2 nappal a kiállítás megtekintése előtt vissza igazolt regisztrációhoz kötött. Minden 10. csoportos jegy mellé 1 felnőtt kísérőjegyet adunk ajándékba (nyugdíjas csoport esetében ez a kedvezmény nem érvényes).

FELNŐTT KEDVEZMÉNYES CSOPORTOS JEGY

hétköznap (Hé-Pé): 2.900,-Ft/fő
hétvége (Szo-Va) és munkaszüneti napok 3.500,-Ft/fő
* Minimum 10 fős csoport számára a kedvezményes jegyár minimum 2 nappal a kiállítás megtekintése előtt visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Felnőtt csoport esetében nem érvényes az ajándék kísérőjegy kedvezmény.

Diák-, nyugdíjas- és gyermekcsoportok részére díjmentes tárlatvezetés és interaktív street-art foglalkozás igényelhető. A csoportokat 20 perces időintervallumokban engedjük be, 35 főnél nagyobb csoport esetében két turnusban tudnak a kiállításra belépni.
A tárlat megtekintése interaktív foglalkozással kb. 1,5 óra.

 

TÁRLATVEZETÉSEK

A Banksy-kiállítás kreatív, interaktív módon emeli be a street-art művészetelméleti fogalmát a fiatalok fejébe, miközben korunk aktuális problémáival is találkozhat BANKSY művészetén keresztül.

Mit tanulhat egy fiatal a kiállításon? A kiállítás foglalkozásainak során megismerkedünk olyan művészeti fogalmakkal, jelenségekkel és problémákkal, amelyeket a sreet-art (utcai művészet) és a művészet világához kapcsolódik. Hogyan képes egy XXI. századi művész a társadalmi szerepvállalást tevékenységének közvetlen részévé tenni.

Hogyan gondolkodunk Banksyről? Zseni, aktivista, artivista, képzőművész, perfomanszművész. A kiállításhoz tartozó INGYENES múzeumpedagógiai foglalkozásokon megismerkedhetünk a szubkultúra és kulturális aktivizmus kapcsolatával, a művészet és a kulturális harc jelenségeivel és a street art mozgalom magával ragadó hatásával az emberiség olyan problémáira, mint a háború, politikai hatalom, kulturális beágyazódottság, és a művészeti kommunikáció vagy klímajelenség.

Banksy művészetfilozófiája megkérdőjelezhetetlen hatással van mai napig a kortárs művészetekre és a kiállításokra. Általa megváltozott a kulturális kommunikáció alapsémája, a művészetelmélet oktatása Európa és Amerika-szerte. Megváltoztatta a brit Királyi Családhoz, animációs filmekhez, sorozatokhoz, vallási csoportosulásokhoz és egyéb művészeti kiállításokhoz, sőt élő és már elhunyt művészekhez kapcsolódó társadalmi nézőpontokat is.

 

KÉSZÍTS SAJÁT STENCIL KÉPET! VÁLJ BANKSY-VÉ!

 

További információért kérje csoportszervező kollégánk segítségét.

Csoportszervezéssel kapcsolatos információk
theartofbanksybudapest@gmail.com
+36-20-808-9198

TESLA LOFT

1075 BUDAPEST, KAZINCZY U. 21. restartıng from  1 of july to 1 of august 2020

open 

tuesday - friday 11-21

saturday - sunday 9-21

monday closed

TESLA LOFT

1075 BUDAPEST, KAZINCZY U. 21. 2020. július 1 - augusztus 1-ig,

Nyitva 

kEDD - PÉNTEK 11-21

SZOMBAT - VASÁRNAP 9-21

HÉTFŐ - ZÁRVA

© 2020 Godot Nonprofit Kft.

  • Black Facebook Icon